logo_gha5

Träningshallar

Göteborgs Hundarena har Göteborgs största inomhusträningshallar för hundträning.

Våra lokaler ligger på Åskvädersgatan och på Tagenevägen.

Välkommen på kurs eller egen träning på Göteborgs Hundarena.

Tagenehallen Tagenevägen 34 HISINGS KÄRRA ca 570kvm

Hallen är kvadratisk (24*24m) och helt utan störande pelare
Träningshallen är fullt utrustad med agilitypark, lydnadsutrusning och rallylydnadsskyltar
Underlaget på Tagenevägen är konstgräs med sviktpad för ett behagligt, stötdämpande underlag med utomhuskänsla. Ett läktarplan finns som är utrustat med bord/stolar och whiteboard. 
Alla hinder utom balanshindren plockas bort och ställs iordning efter avslutat träningspass.

Vi har öppnat upp entrén på baksidan på tagenehallen vilket innebär att man inte behöver passera hunddagiset (under hunddagisets öppettider) när man har hyrt hallen. Entrén kommer att vara öppen och ska användas vardagar mellan kl 06.00-19.00. Övriga tider går man in som vanligt via "gamla" entrén med kod. 

På Fredagar och Lördagar Januari-Maj Augusti-December kommer en numrerad agilitybana stå uppbyggd i hallen som ej får flyttas/ändras, för mer information se vår Facbooksida: https://www.facebook.com/G%C3%B6teborgs-Hundarena-171971149525164. 

Stora hallen Åskvädersgatan 1 ca 650kvm

Stora hallen på Åskvädersgatan har den stöddämpande och halkfria Mattingmattan som underlag och är rektangulär (35*18,5m)

Hallen är utrustad med lydnadsutrustning/rallylydnadsskyltar och ett fåtal agilityhinder (hopphinder, slalom, tunnel, däck). I anslutning till hallen finns en mindre föreläsningssal.

Lilla hallen Åskvädersgatan 1 ca 300kvm

Lilla hallen ligger på bottenplan och har en egen ingång bredvid ingången till Stora Hallen på Åskvädersgatan. Hallen är rektangulär med nålfiltsmatta och utrustad med lydnads/rallylydnadsutrustning. 

Mellanhallen Åskvädersgatan 1 ca 240kvm

Mellanhallen ligger i nedre plan och har sin ingång mellan Lilla hallen och Stora hallen. Hallen är ca 240 kvm avlång och har en liten kökshörna och toalett. Hallen är utrustad med nålfiltsmatta med sviktpad under, speglar löper längs långsidan. Hallen är perfekt för hopptekniksträning med sin dämpande sviktpad, här finns även ett slalom och en gunga för teknikträning samt lydnadsutrustning såsom konor, apporter, rutor och targets.

Mini hallen Åskvädersgatan 1 ca 140kvm

Mini hallen på Åskvädersgatan ligger med egen ingång ligger på hörnet av fastigheten med egen ingång. Hallen är även utrustad med balansbollar och cavalettihinder mm för muskel/balansträning (ingår i hallhyran när man hyr hallen).

Detaljhallen Åskvädersgatan 1 ca 90kvm

Detaljhallen har nålfiltsmatta och är utrustad med flertalet speglar och är ett utmärkt val om man ska träna detaljer eller om man tränar själv och inte är i behov av en stor träningshall.