logo_gha5

Topphallen ca 650kvm

Underlaget i Topphallen är konstgräs med sviktpad för ett behagligt, stötdämpande underlag med utomhuskänsla (35*18,5m)

Hallen är utrustad med lydnadsutrustning/rallylydnadsskyltar och har en fullt utrustad agilitybana. 

Lyckohallen ca 300kvm

Lyckohallen ligger på bottenplan och har en egen ingång bredvid ingången till Topphallen. Hallen är rektangulär med stötdämpande mattingmatta som underlag och är utrustad med lydnads/rallylydnadsutrustning. 

Glädjehallen ca 240kvm

Glädjehallen ligger i nedre plan och har sin ingång mellan Lyckohallen och Topphallen. Hallen är ca 240 kvm avlång och har en liten kökshörna och toalett. Hallen är utrustad med stötdämpande mattingmatta och speglar löper längs långsidan. Här finns även ett slalom och en gunga för teknikträning samt lydnadsutrustning såsom konor, apporter, rutor och targets.

Inspirationshallen ca 140kvm

Inspirationshallen är utrustad med nålfiltsmatta och ligger på hörnet av fastigheten med egen ingång. Här finns lydnadsutrustning Hallen är utrustad med balansbollar och cavalettihinder mm för muskel/balansträning (ingår i hallhyran när man hyr hallen).

Fokushallen ca 90kvm

Fokushallen är utrustad med nålfiltsmatta med sviktpad under och är utrustad med flertalet speglar och är ett utmärkt val om man ska träna detaljer eller om man tränar själv och inte är i behov av en stor träningshall.