logo_gha5

2013 > 10

Vi har hittat vår agilityinstruktör, mer info kommer inom kort!

Vi har fått ett fantastiskt stort gensvar på vår tjänst som verksamhetsansvarig på Hund i Centrums nya hunddagis på Åskvädersgatan 1 och stänger nu ner för ansökan. Och påbörjar det hårda arbetet med att gå igenom alla bra ansökningar. Vi kommer att kontakta alla som sökt tjänsten. Tack för alla ansökningar och får inte just du tjänsten kommer vi förmodligen att annonsera ut om andra tjänster, så håll koll på vår hemsida!

Läs hela inlägget »

Göteborgs Hundarenas friskvård och rehab byter namn till Göteborgs Hundsim. Välkommen in på nya hemsidan www.goteborgshundsim.se för att ta del av fina erbjudanden iom namnbytet! 
 

Läs hela inlägget »

Under hösten kommer vi att arrangera träningstävlingar i lydnadsklass 1-Elit. Alla är välkomna, antalet platser är begränsade så först till kvarn gäller.
Träningstävlingen ger er möjlighet att träna och testa på att tävla samt att belöna hundarna i tävlingsmässig situation.
Vad det gäller gruppmoment (platsliggning och sitt i grupp) vill vi att hundarna ska vara klara för tävlingsmässiga förhållanden innan man är med. Så ingen hund går upp och förstör för någon annan. Man kan självklart välja att hoppa över platsen och enbart köra de övriga momenten om man vill.
Träningstävlingen kommer att hållas i samarbete med Karin Fischer Kristiansson
Läs mer här!

Läs hela inlägget »

Nu blir det billigare för dej som vill träna ofta!
Abonnemangskort 4 månader
Abonnemanget innebär att man binder upp sig 4 månader och får en faktura 1 gång per månad för hallhyra. Man bokar som vanligt i vår bokningskalender(max 8h/månad). För att boka abonnemangskort kontakta oss på info@goteborgshundarena.se
Dagtidkort (gäller alla våra hallar och vid bokning vardagar kl 6.00-15.00) 1295 kr/månad 8h totalt (161kr/timme)
Nattidskort (gäller på tagenevägen och vid bokning nattetid kl 23.00-6.00) 895kr/månad, 8h totalt (111kr/timme)

Läs hela inlägget »

Passa på att tävla där du tränar! Rallylydnadstävling och lydnadstävling är inplanerade på Göteborgs Hundarena i vinter. Mer information hittar du här!

Läs hela inlägget »

Arkiv