logo_gha5

2013

My Dog 2014!

My Dog närmar sig med stormsteg och vi har även i år monter på plats! Besök oss gärna på samma ställe som föregående år B01:22. Vi bjuder på fika, delar ut goodiebags och har en massa fina erbjudanden som man inte får missa.
Hoppas vi ses!

Läs hela inlägget »

Vi har lagt ut fler träningstävlingar lydnadsklass 1-Elit på Göteborgs Hundarena! Du hittar datum/tider här!

Läs hela inlägget »

Vi har hittat vår agilityinstruktör, mer info kommer inom kort!

Vi har fått ett fantastiskt stort gensvar på vår tjänst som verksamhetsansvarig på Hund i Centrums nya hunddagis på Åskvädersgatan 1 och stänger nu ner för ansökan. Och påbörjar det hårda arbetet med att gå igenom alla bra ansökningar. Vi kommer att kontakta alla som sökt tjänsten. Tack för alla ansökningar och får inte just du tjänsten kommer vi förmodligen att annonsera ut om andra tjänster, så håll koll på vår hemsida!

Läs hela inlägget »

Göteborgs Hundarenas friskvård och rehab byter namn till Göteborgs Hundsim. Välkommen in på nya hemsidan www.goteborgshundsim.se för att ta del av fina erbjudanden iom namnbytet! 
 

Läs hela inlägget »

Under hösten kommer vi att arrangera träningstävlingar i lydnadsklass 1-Elit. Alla är välkomna, antalet platser är begränsade så först till kvarn gäller.
Träningstävlingen ger er möjlighet att träna och testa på att tävla samt att belöna hundarna i tävlingsmässig situation.
Vad det gäller gruppmoment (platsliggning och sitt i grupp) vill vi att hundarna ska vara klara för tävlingsmässiga förhållanden innan man är med. Så ingen hund går upp och förstör för någon annan. Man kan självklart välja att hoppa över platsen och enbart köra de övriga momenten om man vill.
Träningstävlingen kommer att hållas i samarbete med Karin Fischer Kristiansson
Läs mer här!

Läs hela inlägget »

Nu blir det billigare för dej som vill träna ofta!
Abonnemangskort 4 månader
Abonnemanget innebär att man binder upp sig 4 månader och får en faktura 1 gång per månad för hallhyra. Man bokar som vanligt i vår bokningskalender(max 8h/månad). För att boka abonnemangskort kontakta oss på info@goteborgshundarena.se
Dagtidkort (gäller alla våra hallar och vid bokning vardagar kl 6.00-15.00) 1295 kr/månad 8h totalt (161kr/timme)
Nattidskort (gäller på tagenevägen och vid bokning nattetid kl 23.00-6.00) 895kr/månad, 8h totalt (111kr/timme)

Läs hela inlägget »

Passa på att tävla där du tränar! Rallylydnadstävling och lydnadstävling är inplanerade på Göteborgs Hundarena i vinter. Mer information hittar du här!

Läs hela inlägget »

Vi söker verksamhetsansvarig till nytt hunddagis i anslutning till Göteborgs Hundarenas lokaler på Åskvädersgatan 1.

Vi söker dig som är ambitiös, driftig och som är beredd att jobba självständigt men samtidigt i ett team.  Du ska ha stor hundvana och bra social kompetens då du kommer att jobba både med hundar och människor.
Personen vi söker kommer att ansvara för den dagliga driften av dagiset, inskolning av dagishundar, vidareutveckling av dagiset och personalfrågor mm.

Välkommen till ett ambitiöst hundföretag med stor möjlighet för vidareutbildning och utveckling.
Låter det här som ngt för dej?
Skicka in din ansökan/Cv till info@goteborgshundarena.se.

Läs hela inlägget »

Dela hallen och träna lydnad tillsammans med andra.
Vi har uppdaterat bokningskalendern med öppna lydnadsträningstillfällen på Åskvädersgatan. Första tillfället är redan nu på onsdag den 18/9. Bokningskalendern hittar du här! Varmt välkomna!

Läs hela inlägget »

Den 2/9 öppnade vi upp hela Göteborgs Hundarena på Åskvädersgatan 1 för en massa roliga aktiviteter. Tack alla ni som kom förbi! Foton från kvällen hittar du här!

Läs hela inlägget »

Den 2/9 kl 17.00-21.00 öppnar vi upp hela Göteborgs Hundarena på Åskvädersgatan 1 för en massa roliga aktiviteter.
17.00 Vi öppnar
17.30-18.30 Ringträning/utställningsträning i Stora Hallen
18.45-19.15 Demohund i poolen i vår Friskvård- rehabavdelningen
19.30-20.30 Prova på Rallylydnad i Stora Hallen
18.00-21.00 Linda Assegård/hundfysioterapeut finns på plats för att ge din hund ”prova-på-massage” i vår Friskvård- rehabavdelning
Träffa våra lärare och instruktörer i föreläsningssalen på övre plan i anslutning till Stora hallen för att få mer information om Hund I Centrums hunddagis och Kungliga Hundars utbildningar/kurser/föreläsningar.
Lilla hallen och detaljhallen står öppen för fri träning 17.00-21.00.
Cafet är öppet från 17.00-21.00
Alla aktiviteter är gratis, vi bjuder på fika och du får ta del av en massa erbjudanden på plats!
Varmt välkomna!

Läs hela inlägget »

Den 2/9 kommer vi att öppna upp hela Göteborgs Hundarena på Åskvädersgatan 1 där man har möjlighet att se våra nya lokaler, fika i vårt lilla cafe, ta en titt på friskvård/-rehabavdelningen och träna gratis med sin hund i någon av de tre hallar som finns. Vi kommer även ha lärare/instruktörer på plats om ni har några frågor om våra utbildningar/kurser/föreläsningar, vårt rehab-friskvårdcenter, hunddagis eller om någon av våra hallar.
Varmt välkomna till Göteborgs Hundarena på Åskvädersgatan 1 klockan 18.00-21.00. 

Läs hela inlägget »

Vi söker dej som vill driva trim i eget regi i Göteborgs Hundarenas lokaler på Åskvädersgatan 1. Vi erbjuder nyrenoverade lokaler (kontorsrum med skrivbord mm, trimrum utrustat med trimbord och fön, dusch med upphöjt badkar och egen toalett). Vi erbjuder även gemensam marknadsföring och plats på våra hemsidor.
För mer info kontakta Tina Gavling på info@goteborgshundarena.se el. 0732-317449.

Läs hela inlägget »

Vi har fått önskemål om att kunna boka tider i hallarna samma dag som man vill träna. Vi har därför gjort om våra bokningsregler för att kunna tillgodose detta önskemål. From 1 September kommer ni att faktureras i efterhand för era träningstider. Man betalar alltså inte i förskott som tidigare utan får en faktura skickad till sin e-post adress. Fakturorna kommer att skickas ut veckovis. Vi har även uppdaterat våra bokningskalendrar så redan nu finns det möjlighet att boka in träningstider inför hösten. Hoppas ni får en fortsatt bra sommar!

Läs hela inlägget »

Fotogalleriet är uppdaterat med foton från clinicen "drömmen om eliten" som Canis/Lena Gunnarsson anordnade på Göteborgs Hundarena. Du hittar fotona här!

Läs hela inlägget »

Gratis hundträning för dej och din hund!
Nu på fredag (24/5) bjuder vi in till gratis träning på Kungliga Hundar då våra instruktörselever kommer att göra sin certifiering/slutprov. Det kommer bli olika allmänlydnadsövningar och alla valpar/hundar är välkomna.
Träningen kommer hållas på Göteborgs Hundarena. Tagenevägen 34.
Välkommen in med din anmälan till emelie@kungligahundar.se

Läs hela inlägget »

Sommarkampanj!

Vi kör sommarpriser på Göteborgs Hundarena!

 

Slipp regn, hetta och mygg och hyr någon av våra inomhushallar i sommar!

Hyr någon av våra hallar för 150kr/timme-gäller för samtliga hallar och alla tider under perioden 20/5-31/8.

Boka hallarna här!

 

Toppa sommarformen med hundsim!

-Simkörkort-för hund som ej simmat i bassäng innan. 5 tillfällen med en hundfysioterapeut där du får lära dig att simma din hund på egen hand.

995kr (ordpris 1600kr)

-Frisimkort 10ggr- för hundar som har simmat i bassäng tidigare. 1695kr (ordpris 2400kr).

Simkorten kan nyttjas under perioden 20/5-31/8-2013.

För mer information och/eller bokning kontakta oss på info@goteborgshundarena.se.

 

 

 

Läs hela inlägget »

Vi har uppdaterat vårt filmgalleri med en film från duktiga Elin Åström! Du hittar filmen här!

Läs hela inlägget »

Trim sökes!

Vi söker dej som vill driva trim i eget regi i våra lokaler på Åskvädersgatan 1. Vi erbjuder nyrenoverade lokaler (2 rum, dusch och egen toalett), gemensam marknadsföring och plats på våra hemsidor. För mer info kontakta Tina Gavling på info@goteborgshundarena.se.

Läs hela inlägget »

Vi söker dej utbildade sjukgymnast/hundfysioterapeut för vår friskvård-/rehabavdelning på Göteborgs Hundarena.
Vi söker dej som är kompetent, driven, självständig och som brinner för ditt jobb.

 

Göteborgs Hundarena är Göteborgs största hundcenter med över 2000kvm hundträningsparadis. 3 stora inomhushallar med olika underlag, föreläsningssalar och ett fullt utrustat hundsim med pool och flera behandlingsrum.
Välkommen att maila in din ansökan till Tina Gavling på info@goteborgshundarena.se

Läs hela inlägget »

Vi har uppdaterat vår filmsida, ta en titt här!

Läs hela inlägget »

Vi har uppdaterat vår bokningskalender tom den 14 April så passa på att boka in era träningstider nu. Trevlig träning önskar vi på Göteborgs Hundarena.

Läs hela inlägget »

Vi har uppdaterat vår bokningskalender med fler öppna träningar på Tagenevägen (agility) och stora hallen på Åskvädersgatan (lydnad och rallylydnad). 

Träningstillfällena är öppna för max 6 ekipage per tillfälle och varje tillfälle är 2 timmar långt och kostar 150kr. Du bokar in dej i vår bokningskalender här!

Välkomna!

Läs hela inlägget »

SBK Göteborgsavdelningen arrangerar en officiell rallylydnadstävling (nybörjarklass och fortsättningsklass) den 16 Februari och Göteborg Mölndals BHK arrangerar en officiell lydnadstävling (lydnadsklass 1-3) den 3 Mars på Göteborgs Hundarena. Tävlingarna kommer att hållas i stora hallen på Åskvädersgatan. Varmt välkomna!

Läs hela inlägget »

My Dog närmar sig med stormsteg och vi kommer självklart att vara på plats! Besök vår monter, ta del av fantastiska erbjudanden och nyheter. Vi bjuder på kaffe och fika i vår monter. Du hittar oss på samma ställe som förra året på plats B01:22. Hoppas vi ses!

Läs hela inlägget »

Arkiv