logo_gha5

2021

loading...
Läs hela inlägget »

Varmt välkomna till HUNDLANDS helt nya showroom på Göteborgs Hundarena! Där hittar ni och kan prova hela deras sortiment. Det finns dessutom smaskiga hundgodisar, andra hundtillbehör och hela deras utbud av egentillverkade leksaker.
När? 15.00 - 21.00
Var? Åskvädersgatan 1, Göteborg.
Så se till att komma förbi och ta del av öppningserbjudandena: 10% rabatt på samtliga köp som görs på plats och dessutom får dom 20 första kunderna en extra presentpåse på köpet!
Hoppas vi ses!

Läs hela inlägget »

Vi är väldigt glada att presnetera vårt nya samarbetw Hundlands. Hundland kommer att öppna upp ett showroom i våra lokaler i September. Mer info kommer inom kort. Ta en titt på Hundlands grymma sortiment här!

Läs hela inlägget »

Vi välkomnar Jessicas Hundtrim till lokalen!
Jessica kommer att vara hos oss en dag i veckan till en början, finns på plats den 5/7 och alla måndagar framöver.
Bokar tid gör ni via mail j.hundtrim@gmail.com eller på tel. 070-159 07 89
För att läsa mer om Jessica och hennes trim gå in på hennes hemsida här!

Läs hela inlägget »

Vi släpper 10 Abonnemang till Specialpris, först till kvarn!

Abonnemangskort höst gäller under September-December

Dygnskort (gäller vid bokning alla tider på dygnet) 10h totalt  
1895kr/månad  ord. pris 2095kr/månad 

Dagtidkort (gäller vid bokning vardagar kl 06.00-16.00) 10h totalt
1495kr/månad ord pris 1695kr/månad 10h totalt 


Abonnemanget innebär att man binder upp sig 4 månader och får en faktura 1 gång per månad för hallhyra som betalas i förskott. 
Man bokar som vanligt i vår bokningskalender(max 10h/månad).

För att boka abonnemangskort kontakta oss på info@goteborgshundarena.se

OBS abonnemangskort är kraftigt rabatterade priser och är därför endast öppet för privatpersoner och kan inte nyttjas av företag som ämnar bedriva kursverksamhet eller annan kommersiell verksamhet i våra hallar.

Läs hela inlägget »

Nu släpper vi höstens kalender för bokning och ger er ett erbjudande på våra höstabonnemang vid bokning senast den 25/8-21!

Abonnemangskort höst gäller under September-December

Dygnskort (gäller vid bokning alla tider på dygnet) 2095kr/månad 10h totalt (209,50kr/timme)

Dagtidkort (gäller vid bokning vardagar kl 06.00-16.00) 1695kr/månad 10h totalt (169,50kr/timme)

Sista bokningsdag Abonnemangskort Höst 25 Augusti

Abonnemanget innebär att man binder upp sig 4 månader och får en faktura 1 gång per månad för hallhyra som betalas i förskott. 
Man bokar som vanligt i vår bokningskalender(max 10h/månad).

För att boka abonnemangskort kontakta oss på info@goteborgshundarena.se. 

OBS abonnemangskort är kraftigt rabatterade priser och är därför endast öppet för privatpersoner och kan inte nyttjas av företag som ämnar bedriva kursverksamhet eller annan kommersiell verksamhet i våra hallar.

Läs hela inlägget »

Vi expanderar!

Vi expanderar på många fronter och söker därför flera personer för följande uppdrag.

Hundinstruktör – Kungliga Hundar söker en eller flera hundinstruktörer för arbete med allt ifrån valpkurser och kurser i vardagslydnad till hundsportinriktade kurser. Du arbetar belöningsbaserat och utan tvång och har även ett pedagogiskt och inspirerande bemötande av hundägaren som kommer på kurs. Du är utbildad som lägst hundinstruktör/allmänlydnadsinstruktör och håller dig löpande uppdaterad genom att själv gå kurser, fortbildningar och dylikt. Du fakturerar via eget företag eller faktureringstjänst. 

Beteendeutredare/Hundpsykolog – Kungliga Hundar Vi har ett ökat tryck på våra beteendeutredningar och privatlektioner för hundar som behöver hjälp med specifika beteendeproblem så som separationsångest, utfallsproblematik och liknande. Vi söker därför ytterligare en beteendeutredare till vårt team. Du som söker har en väl uppdaterad utbildning på området och arbetar belöningsbaserat. Du har ett stort intresse för just hundar, hundars beteende och hundars känsloliv och fyller ständigt på din kunskapsbank med aktuell litteratur och forskning. Du har förstås också ett gott och empatiskt bemötande av människan som kan behöva både stöd och motivation.

Royal Dog Education söker lärare till sina yrkesutbildningar på distans. I uppdraget ingår att hålla en eller flera utbildningar aktuella och uppdaterade samt att ge elever skriftlig feedback som både motiverar och utvecklar eleven. Vi söker särskilt dig med utbildning inom beteendeutredning så som exempelvis hundpsykolog, med mångårig erfarenhet av egna beteendeutredningar. Vi söker även dig med stor kunskap kring viltspår och som i samarbete med våra övriga viltspårslärare vill arbeta på utbildningen till Viltspårsinstruktör. För att arbeta via Royal Dog Education krävs att du arbetar belöningsbaserat samt håller dig uppdaterad kring nya metoder, forskning och ämnet hund löpande. Du fakturerar via eget företag eller faktureringstjänst.

Hundtrim/hundfrisör – Göteborgs Hundkoncern söker dig som är utbildad hundfrisör/hundtrimmare som önskar driva hundtrim, antingen i egen regi eller under vårt namn. Du arbetar belöningsbaserat och utan tvång, och är särskilt intresserad av hundars pälsvård och skötsel. Du fakturerar via eget företag eller faktureringstjänst, alternativt driver verksamheten i helt egen regi.

Social media manager – Göteborgs Hundkoncern samt Royal Dog Education söker social media manager, uppdrag omfattande ca 5 h/vecka. Du har själv goda kunskaper om hund, meriterande om du är utbildad hundinstruktör eller dyl. Uppdraget omfattar att skapa innehåll och interaktion i våra sociala medier, i samråd med verksamhetschefer. Du fakturerar via eget företag eller faktureringstjänst.

Veterinär – Göteborgs Hundkoncern söker veterinär som är intresserad av att vara verksam under vårt tak för enklare veterinära behandlingar, antingen i eget företags namn eller i Hundkoncernens namn. Du är driven och engagerad med ett hjärta för alla sorters hundar, och arbetar så långt det är möjligt utan tvång. Meriterande är kunskap kring hundars beteenden samt fear free hantering av hundarna som besöker dig. Kanske har du egen praktik eller jobbar på praktik men vill utöka din kundkrets och jobba parallellt hos oss. Du fakturerar via eget företag eller faktureringstjänst, alternativt driver verksamheten i helt egen regi.

Hunddagispersonal – Göteborgs Hunddagis söker dig som vill arbeta extra på våra tre hunddagis i centrala Göteborg, på Hisingen samt i Sisjön. Vi anställer endast utbildade personer, arbetet kräver som lägst en hunddagisutbildning. För att arbeta hos oss krävs att du arbetar belöningsbaserat, har ett brinnande intresse för alla sorters hundar och tycker om att röra på dig och aktivera våra dagishundar. Mot kund är du serviceinriktad och förstår att du har deras förtroende att ta hand om deras familjemedlem om dagarna. Du arbetar som timvikarie och anställs mot timlön. Göteborgs Hunddagis har kollektivavtal.

Vi ser gärna sökanden som önskar finnas på flera ställen inom våra företag, så som exempelvis hundinstruktör som vill både hålla kurser och arbeta extra på hunddagis, eller hunddagispersonal som är utbildad inom både hunddagis och hundtrim. För ansökan mailas personligt brev samt tydligt CV inklusive referenser till Tina på mailadress tina@goteborgshundkoncern.se. Vi vill ha din ansökan senast den 30/6-21.

loading...
Läs hela inlägget »

Fr.o.m Hösten-2021 så kommer de som vill bedriva verksamhet i våra lokaler inte ha möjlighet att boka in sig på våra kraftigt reducerade abonnemangskort. Dessa är till för våra privatkunder som bokar hallen för egen träning och inte i vinstdrivande syfte. Vid bokning för kursverksamhet vänligen maila oss på info@goteborgshundarena.se. 

Läs hela inlägget »

Vi sänker våra redan låga abonnemangspriser för våra sommarabonnemang för de första 20 som bokar. Så först till kvarn gäller!
Abonnemangskort sommar gäller under Maj-Augusti och bokas senast den 25/4-2021.

Dygnskort-träna när du vill 750kr/månad ord.pris 1300kr/månad
Dagkort- träna kl 6.00-16.00 597kr/månad ord.pris 995kr/månad)

Abonnemanget innebär att man binder upp sig 4 månader och får en faktura 1 gång per månad för hallhyra som betalas i förskott. Man bokar som vanligt i vår bokningskalender (max 10h/månad). För att boka abonnemangskort kontakta oss på info@goteborgshundarena.se. 
*Abonnemangskort (gäller för alla våra hallar)

Läs hela inlägget »

Göteborgs Hunddagis har dagisplatser lediga på sina två hunddagis i centrala Göteborg (ett stenkast från Liseberg) och på Hisingen.

Hos Göteborgs Hunddagis vistas din hund i trevliga hundrum tillsammans med utvalda hundkompisar. Din hund promeneras och rastas, och får aktivering i något av aktiveringsrummen eller ute i den egna rastgården. Balansen mellan aktivitet och vila är viktig för att hundar ska må bra, så mellan aktiviteterna vilar hundarna ut i sängar och bäddar i sina rum.

I deras dagisplatser ingår tjänsten Jojna så du regelbundet uppdateras om din hunds dagar på hunddagiset. De har tillgång till hundsim, vattentrask samt hundfysioterapeuter genom ett samarbete med Göteborgs Hundsim och erbjuder ett hunddagis med ett brett utbud av extratjänster utöver det vanliga.
I deras dagisplatser ingår även tillgång till en inomhushall hos oss samt rabatt på våra hallabonnemang för egen träning och genom Kungliga Hundar ges 20% rabatt på all kursverksamhet.

Besök deras hemsida på www.goteborgshunddagis.se eller kontakta dem via mail på info@goteborgshunddagis.se.

Läs hela inlägget »

Göteborgs Hundarena är stolta över att meddela att vi är en del av Göteborgs Hundkoncern som just sett dagens ljus. Göteborgs Hundkoncern är en nystartad paraplyverksamhet som samlar olika Göteborgsbaserade hundföretag under ett och samma namn för att på så sätt lättare kunna nå ut till fler människor och hundar i Göteborg med omnejd. Företagens gemensamma nämnare är bland annat sin syn på hunden och hundträning, som ska vara sprungen ur vetenskap, belöningsbaserad och positiv för hunden.  
 
Läs gärna mer om Göteborgs Hundkoncern på www.goteborgshundkoncern.se

Läs hela inlägget »

Arkiv