logo_gha5

Göteborgs Hundarena

Göteborgs Hundarena  möjliggör tävlingsverksamhet, större och bättre träningsmöjligheter, kursverksamhet, öppen träning och mer möjlighet att hyra inomhusträningshall för egen träning. I våra lokaler på Åskvädersgatan 1 drivs även Göteborgs Hundsim www.goteborgshundsim.se

Göteborgs Hundarena har Göteborgs största inomhushallar för hundträning, vi har drygt 3500kvm lokalyta som är fördelat på 2 adresser, Tagenvägen 34 och Åskvädersgatan 1.


Tagenehallen Tagenvägen 34 HISINGS KÄRRA 570kvm
Lokalen ligger bra belägen på Tagenevägen 34 i Hisings Kärra bara 8 km ifrån centrala GBG, gratis parkering finns i anslutning till lokalen för de som har bil.
För de som åker kollektivt är kommunikationerna goda och du når lokalen med flertalet bussar. Bland annat buss 40 och 43 samt snabbuss 142.
Hallen på Tagenevägen har en fullt utrustad agilitypark, lydnadshinder/konor/apporter och rallylydnadsskyltar. Alla hinder förutom balanshindren plockas bort efter avslutat träningspass.
På Tagenevägen ligger även ett hundagis. Vi har öppnat upp entrén på baksidan på tagenehallen vilket innebär att man inte behöver passera hunddagiset (under hunddagisets öppettider) när man har hyrt hallen. Entrén kommer att vara öppen och ska användas vardagar mellan kl 06.00-19.00. Övriga tider går man in som vanligt via "gamla" entrén med kod. 


Åskvädersgatan 1 GÖTEBORG 3000kvm
Vår lokal på Åskvädersgatan ligger i 2 plan med separata ingångar. På övre plan hittar ni Stora hallen på ca 650kvm med tillhörande föreläsningssal, ett café och en detaljträningshall på ca 100kvm. På övre plan finns ett kök. 
På nedre plan hittar ni Lilla hallen på ca 300kvm. Mellanhallen på ca 240kvm och Minihallen på ca 150kvm. Hallarna har lydnadshinder/konor/apporter och rallylydnadsskyltar. 

På Åskvädersgatan finns även ett friskvård/rehabcenter som drivs av Göteborgs Hundsim www.goteborgshundsim.se och ett hundagis som drivs av Hund i Centrum www.hundicentrum.se 

Läs gärna mer om våra hallar här!

Välkomna till oss!

Göteborgs Hundarena

Tagenevägen 34 HISINGS KÄRRA

och

Åskvädersgatan 1 GÖTEBORG

www.goteborgshundarena.se

info@goteborgshundarena.se el. 070-3738388