logo_gha5

Projekt Göteborgs Hundarena

Projekt Göteborgs Hundarena drivs av Kungliga Hundar och kommer att vara en del av företagets verksamhet. Kungliga Hundar kommer fortfarande har kvar en del av sin kursverksamhet, hunddagis samt rehabavdelning med fullt utrustat hundsim på Hildebrandsgatan.

Projektet har legat i tankarna i ett par år då vår nuvarande träningshall har en del begräsningar i storlek.  Och vi är otroligt glada och stolta att nu kunna förverkliga samt presentera våra planer.

Projekt Göteborgs Hundarena kommer att möjliggöra tävlingsverksamhet, större och bättre träningsmöjligheter, mer kursverksamhet, öppen träning och mer möjlighet att hyra inomhusträningshall för egen träning.

Göteborgs Hundarena kommer att ha Göteborgs största inomhusträningshall på ca 560 kvm ( 24*24m) öppen träningsyta. Träningshallen kommer att vara fullt utrustad med stötdämpande halkfri matta, agilitybana, lydnadsutrusning, mediamaterial så man kan filma sin träning och utvärdera.

Lokalen kommer även att inhysa ett hunddagis som kommer att drivas av Hund i Centrum och en fullt utrustad föreläsningssal.

Göteborgs Hundarena beräknas öppna sina portar i mitten av Oktober. Följ vår utveckling här på sidan.

Kommentera gärna inlägget: