logo_gha5

HITTA HIT

Vägbeskrivning till Åskvädersgatan 1:
Med bil: Ni som kommer norrifrån kommer genom Lundbytunneln och ska direkt efter tunneln svänga in mot Biskopsgårdens industriområde vid rödljuset svänger ni vänster in på Ovädersgatan. Ni som kommer söderifrån ska också följa skyltningen Biskopsgårdens Industriområde och köra in på Ovädersgatan. När ni kommit in på Ovädersgatan kör ni in i en vänsterkurva och ska sedan ta första vänster. Därefter kör ni fram tills ni kommer till en korsning och där tar ni vänster in på Åskvädersgatan.
Hundarenan ligger längst ner på Åskvädersgatan och du kör in igenom två stora stålgrindar till parkeringen och ingången till arenan. Skulle grindarna vara låsta går det bra att köra runt byggnaden och in genom grindarna på andra sidan eller parkera på Åskvädersgatan och gå in genom dörren till vänster om grindarna.
Med buss: Om ni åkerkollektivt så gå in på Västtrafiks hemsida för reseplaneraren och ange Vädermotet som adress. Busshållplatsen 100 meter från arenan.
Länk till reseplaneraren: http://reseplanerare.vasttrafik.se/bin/query.exe/sn 

På Göteborgs Hundarena (Åskvädersgatan) finns tre hallar så kontrollera vilken hall ni ska vara i. Lyckohallen ligger på nedreplan och du går in genom vänstra ingången direkt innanför grindarna.  Topphallen ligger på övre plan och har en egen ingång till höger om ingången till Lyckohallen, när ni står mot byggnaden. Mellan ingången till Lyckohallen och Topphallen hittar ni ingången till Glädjehallen. Ska ni till Fokushallen går ni in samma ingång som till Topphallen, uppför trappan och till höger om ingången till Topphallen ligger en korridor som ni följer till andra dörren till höger. Inspirationshallen hittar ni runt hörnan av fastigheten.
Ni hittar grå skyltar på dörren som guidar er rätt.


GPS
WGS84: N 57° 42.3112', E 11° 52.8929'
Decimal: 57.7052, 11.8815

ÅSKVÄDERSGATAN