logo_gha5

Samarbeten

Göteborgs Hundkoncern är en paraplyorganisation som ämnar samla framtidens hundföretag under ett och samma tak, för att du som kund enkelt ska kunna hitta rätt företag för dig och din hund. Företagen finns belagda i Göteborgstrakten eller tillhandahåller distansutbildningar och täcker på den vägen upp Göteborgs upptagningsområde. 
 
De företag som samlas under Göteborgs Hundkoncern delar samma syn på hunden som vår bästa vän. Samtliga ägare och anställda inom företagen håller sig uppdaterade kring forskning och rön om hundträning och arbetar med en belöningsbaserad hundhållning, vare sig det gäller hundträning, behandlingar eller rastningstjänster.

Alingsås Hundarena www.alingsashundarena.se

I Alingsås hittar du vår filial där vi erbjuder hunddagis, träningshallar och kursverksamhet

Göteborgs Hunddagis finns på Hisingen, Högsbo, i Sisjön, på Backaplan och vi har en filial i Alingsås. 
På Göteborgs Hunddagis är vår målsättning att driva den verksamhet vi själva skulle önska till våra egna hundar och där din hund kan känna sig trygg och glad om dagarna. Vi vill att vårt dagis ska kännas som ett andra hem för din hund. 

Hos oss vistas din hund i trevliga hundrum tillsammans med utvalda hundkompisar. Din hund promeneras och rastas, och får aktivering i något av våra aktiveringsrum eller ute i rastgården. Balansen mellan aktivitet och vila är viktig för att hundar ska må bra, så mellan aktiviteterna vilar hundarna ut i sängar och bäddar i sina rum. 

Eftersom sinnesstämning smittar av sig har vi satsat på att ha en positiv arbetsgrupp som trivs ihop, delar vår kärlek till hundar och tillsammans skapar en glad och trivsam atmosfär för din hund. Personalen består av utbildade hundinstruktörer och/eller hunddagisföreståndare och fortbildas löpande av både ledningen och externa utbildare. 

Både ledningen och dagispersonalen håller sig uppdaterade kring hundträning och jobbar belöningsbaserat med hundarna. Varje hundindivids behov tillgodoses med lämplig aktivering och berikning. 

Under samma tak som Göteborgs Hunddagis Dog Royal på Hisingen finns hundfysioterapeuter, hundsim, hundkurser och inomhushallar för hundträning. Vi samarbetar med Göteborgs Hundarena & Hundsim och erbjuder våra kunder tilläggstjänster i form av bland annat friskvårdskontroller, simning och vattentrask.

Kungliga Hundar www.kungligahundar.se

Vår kursverksamhet riktar sig till såväl sällskapshunden som tävlingshunden. Våra instruktörer vidareutbildar sig ständigt för att hålla sig uppdaterade på allt nytt som händer inom hundträning och jobbar aktivt med egna hundar. Flera av våra instruktörer tävlar på hög nivå inom såväl tävlingslydnad, agility, bruks, freestyle och utställning. Vill du gå kurs så har vi kompetensen.

Kungliga Hundars förlag, det lilla förlaget med de stora hundböckerna. Vi önskar finnas som ett komplement till befintliga hundförlag och har som mål att ge ut innehållsrika och fina böcker för dig som älskar hundar.

Göteborgs Hundarena är H-märkt.
Sveriges Hundföretagare, en branschorganisation grundad år 1983.
Sveriges Hundföretagare enar hundföretagare med etiskt hundtänk, och hög kvalitet på sina tjänster och med modern och konstant uppdaterad kunskap inom hund.
Sveriges Hundföretagare grundade
H-märket - en officiell kvalitetsstämpel inom hundbranschen.
De hundföretagare som är H-märkta delar organisationens etiska värdegrund och filosofi.

VOM og Hundemat är hundmat till dig som önskar ge din hund den mest sunda och naturliga mat som finns. Vi bryr oss om våra hundar och vi vet att du bryr dig om din.