logo_gha5

Cert. Hundfysioterapeut / canineopat sökes!

Cert. Hundfysioterapeut / canineopat sökes för uppdrag hos Göteborgs Hundarena och Hundsim. Uppdraget består av konsultuppdrag på deltid i form av friskvårdskontroller, massage, hundsim, rehab och dylikt i våra egna lokaler. Vi söker dig som är utbildad och vill vara en del av vårt gäng. Det är en fördel om du innehar annan deltidssysselsättning vid sidan av. Är du utbildad hundinstruktör kan möjlighet eventuellt finnas att även hålla kurser i vår regi eller att arbeta som timvikarie på vårt hunddagis.  
För att platsa hos oss arbetar du med mjuka och hundvänliga metoder utan tvång. Du hugger i där det behövs, är flexibel och noggrann i ditt arbete och har ett gott kundbemötande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet i kombination med korrekt utbildning och tidigare erfarenheter. 
 
Om Göteborgs Hundarena och Hundsim
Den 1 januari 2024 tar Göteborgs Hundarena över driften av Göteborgs Hundsim och blir då Göteborgs Hundarena och Hundsim. I lokalerna finns utöver hundpool och äldre water tread mill även hundträningshallar, kursverksamhet, trim samt hunddagis. 

Ansökan med personligt brev och CV samt referenser skickas via e-post till info@goteborgshundarena.se  Skriv "Ansökan hundsim" i ämnesraden.