logo_gha5

Däck och tunnlar

Däck

Vi har två olika typer av däck till försäljning: ett vanligt däck och ett säkerhetsdäck. Båda varianter består av en ram av aluminium vilket gör att däcket blir mycket lätt att flytta vid banbyggnad.

Däcket har välvda stödben som är 100 cm per sida och därmed skapar en konstruktion som gör att däcket står stabilt och bör inte välta om någon hund skulle slå i det. Det fiffiga med det här däcket är att det även är stegvis höj- och sänkbart i 5 cm intervaller, vilket gör att det är idealiskt att använda vid kurser.

Det går snabbt och lätt att höja eller sänka däcket vid behov.

Säkerhetsdäcket delar sig om någon hund skulle slå i det med kraft. Det gör att det blir mindre risk för skador på hundarna om de skulle slå i. Tack vare en magnet kan däcket enkelt sättas ihop igen när det har lösts ut.

Pris standard däck: 3 750:-

Pris säkerhetsdäck: 4 450:-

Tunnel

Tunneln finns i två längdvarianter: 3,6 meter eller 5,5 meter och standardfärgen är röd med vita ringar, men det går även att få i andra färgvarianter (även i trefärgskombinationer) och längder vid förfrågan. Det kan dock bli längre leveranstid när man går ifrån original. Tunneln är gjord i ett slitstarkt material och de täta ringarna ser till att tunneln behåller formen bra även när den trängs ihop eller böjs.

Pris 3,6 meters tunnel: 2 100:-

Pris 5,5 meters tunnel: 3 600:-

Platt tunnel

Standard färg på släpet är röd men andra färger (blå, grön, svart) kan även beställas, dock med en längre leveranstid. Släpet består av ett lätt och vattenavvisande material med en förstärkt botten. Det finns även öljetter så att man kan fästa släpet i marken vid blåsigt väder. Kanten in till "huset" är vadderat för ökad säkerhet.

Pris: 4 200:-